Prettige partners

Wanneer je kiest voor werken met DG Vastgoedstyling, krijg je de kennis en deskundigheid van onze partners er zomaar bij. In de loop der jaren hebben we een fijn netwerk opgebouwd van bedrijven binnen de interieurbranche. Deze bedrijven vullen onze diensten naadloos aan.

Superfijne samenwerkingen

Als het er écht op aankomt, zijn ze er altijd voor ons:

Gebr. Rutten Schilderwerken. Zij staan voor uitstekend schilderwerk, voor zowel woningen als bedrijfspanden. Bij een kleur- of interieurstyling werken we graag met hen samen. We kunnen altijd vertrouwen op uitstekend vakwerk. Of het nou gaat om nieuwbouw, achterstallig onderhoud, monumentale panden of bedrijfspanden: voor het beste schilderwerk kloppen we bij Rutten aan.

Carpetright Nijmegen levert en legt prachtige projectvloeren ook van o.a. Forbo, Desso en Interface. Ook in raamdecoratie en zonnewering kan er van alles geleverd worden. Ze denken mee over duurzame oplossingen, waarbij kwaliteit en uitstraling net zo belangrijk zijn.

DM printmedia Zij kunnen alles leveren als het gaat om de uitstraling van je bedrijf m.b.t. je huisstijl. Van gevelreclame tot drukwerk en van belettering op je auto tot spandoeken met je bedrijfsnaam. Ook voor particulieren kunnen ze uitstekend werk leveren als het gaat om het wrappen van bijvoorbeeld een keuken, fotobehang op maat of warmte werende raamfolie voor je woon, werk of slaapkamer.

Sharon Geschiere vult ons als product- en interieurontwerper geweldig goed aan. We houden van haar creatieve oplossingen en de blikvangers die haar ontwerpen op maat altijd zijn.