Hai! Wij zijn DG Vastgoedstyling

Wij zijn niet..
• die vrouwtjes van de kaarsjes en de kussentjes
• voor het opleuken je huis
• van de appeltaart tijdens bezichtigingen
• aan het fröbelen
• voor even een adviesje

Wij zijn Désiree en Gérelle

Professionele stylisten in de interieurbranche met kleur en materiaal kennis en een groot gevoel voor service. Omdat het toevoegen van waarde aan een huis of bedrijfspand voor ons samengaat met ontzorgen. Altijd.

Door goed naar jou te luisteren, ontdekken wij niet alleen de wens die jij hebt op interieurgebied, maar horen we ook de wens achter de wens. Dat zetten wij om in een advies, een ontwerp of plan. Maar we kunnen ook verder gaan en het complete project voor je realiseren.

Daarbij zijn wij helder in onze communicatie naar jou. Je weet vooraf precies wat er gaat gebeuren en wat de kosten zijn.


1 + 1 = 3

Samen zijn wij minstens drie! Dat is geen opschepperij, maar gewoon een feit. Want als je onze verschillende karakters, ervaringen en expertise samenvoegt, ontstaat er vanzelf beweging.

Duwen en trekken zorgt voor optimale snelheid. Een helder stroompje met waterkolken zorgt voor stroming. Hou een vlam bij de lont en geniet van het siervuurwerk.

Onze kernwaarden

Maar natuurlijk hebben wij ook een heleboel overeenkomsten. De manier waarop we met mensen om willen gaan, bijvoorbeeld. Persoonlijk en niet bang voor diepgang. Dienstbaar en ontzorgend, op basis van een gelijkwaardige samenwerking.

25 jaar ervaring op het gebied van verkoop en kleurgebruik is natuurlijk leuk, maar wij blijven ons ontwikkelen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe materialen, goede designs en andere producten. We blijven op de hoogte van nieuwe inzichten en ontwikkelingen in de markt. Omdat we de allerbeste in ons vak willen blijven. Een goede stylist heeft niet één stijl, maar creëert de stijl die bij jou past.

Benieuwd naar ons?

Wij ook naar jou. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend (telefoon)gesprek om samen kennis te maken. Dat is toch altijd de beste basis voor een fijne samenwerking.

Plan een kennismakingsgesprek