Interieur- en kleuradvies

Interieur- en kleuradvies

De juiste uitstraling voor je kantoor of bedrijfspand, maar ook je huis je thuis laten zijn. Dat is wat kleur en interieurstyling doet met je kantoor of huis.

Zakelijke interieurstyling

Een kantoor met uitstraling, een bedrijfspand waar je graag aan het werk gaat of een ontvangstruimte waar je je écht welkom voelt. Dat doen kleur en interieurstyling voor je bedrijf. Zakelijke interieurstyling is een onderdeel van je branding. Het laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dat kloppende plaatje van kleur, materiaal en licht maakt dat de eerste indruk een blijvende indruk is. En dat is goud. Of petrol, oker, mangohout, metaal.
Lees meer over zakelijke interieurstyling.

Particuliere interieurstyling

Dat geldt ook voor jouw huis, dat pas een thuis is als het ook zo voelt. Hoe zorg je voor eenheid, welke kleuren passen bij jou en wat moet je écht niet doen? Welke items wil je graag behouden? En hoe past dat dan weer in het geheel? Soms kan met kleine aanpassingen de ruimte totaal anders aanvoelen waardoor jij optimaal kan genieten van jouw fijne plek.
Lees meer over particuliere interieurstyling.
sfeerfoto
sfeerfoto

Referentie

Gérelle en Désiree kwamen bij ons via de makelaar. Na een bezichtiging van het huis kregen wij een lijst met (opruim)tips. Tijdens de styling en fotografie lieten ze ons zien dat je met kleine ingrepen een beter beeld kan geven van een woning. Zij letten op andere dingen en verplaatsen zich in (de smaak van) een potentiële koper. Met goede foto’s als resultaat en een mooi gestyled huis tijdens de bezichtigingen kunnen we dan ook niet anders dan Gérelle en Désiree complimenteren met hun werk.
Referentie van K. Janssen
We zijn enorm tevreden met het resultaat van de foto's. Ons huis lijkt groter en ziet er netter uit nadat we aan de slag waren gegaan met het opruimlijst. De dames zijn ook erg makkelijk in de omgang en erg spontaan en betrouwbaar. Erg belangrijk om degene te vertrouwen die men alleen laat in je huis. Ook heel fijn dat ze dierenliefhebbers zijn gezien onze kat het allemaal wel interessant vond tijdens de fotosessie. Supertevreden en aan te raden.
Referentie van Diane Bastians
Verrassende ideeën, Krachtig in kleurgebruik, Sfeervolle styling, Snel en eerlijk. Dat zijn de woorden die DG Vastgoedstyling omschrijven. Daarnaast zijn het gewoon twee geweldige vrouwen die bruisen van energie en altijd net een stapje verder denken dan wat de klant verwacht. Fijn om mee samen te werken, heerlijk om snel mee te kunnen schakelen en komen altijd hun afspraken na. Toppers.
Referentie van Sharon Geschiere
Via via zijn wij bij DG Vastgoedstyling terechtgekomen. Wij waren gecharmeerd van hun adviezen bij een bekende van ons. Onze vraag was in eerste instantie welke kleuren op de muur en welke vloer. Tijdens het gesprek werden wij zo aangenaam verrast over hun aanpak dat wij direct vertrouwen hadden en heel graag gebruik maakte van een totaalpakket. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd in de kleuren combi in onze woonkamer, de indeling van de ruimte, de meubels en verlichting en ze zijn zelfs mee geweest naar de winkel. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou aansluiten bij onze wensen, want deze kleur hadden wij zeker niet zelf gekozen. Ontzettend blij met jullie eerlijke advies en het horen van onze wensen.
Referentie van Familie van de V.
Désiree van DG Vastgoedstyling heeft in maart ons kantoor opnieuw ingericht. Met kleine aanpassingen en een frisse kleur op de muur lijkt het of wij in een totaal nieuw kantoor zitten. De leuke reacties van onze opdrachtgevers zijn dan natuurlijk helemaal geweldig. Ik kan Désiree van DG Vastgoedstyling van harte aanbevelen.
Referentie van Evert Jan Hagen
Afgelopen januari verkochten wij ons huis via Alert Lieberwirth Makelaars. De styling en fotografie werd gedaan door Désiree en Gérelle. Zij ontnamen ons letterlijk alle zorgen. De dames werken op een zeer professionele manier, zijn op de hoogte van de laatste trends, voelen precies aan wat een huis nodig heeft, maar staan tegelijkertijd ook open voor inbreng van de klant. Ook blijven ze geïnteresseerd gedurende het proces, actief op social media waardoor de woning onder de aandacht van potentiële kopers blijft. Een echte aanwinst dus, wij kunnen ze dan ook zéér aanraden.
Referentie van Bjorn Bons
Als kopers viel het ons op dat er nieuwe en betere foto's gemaakt waren van een woning waar wij eerder al interesse in hadden. Hierop zijn we opnieuw gaan kijken en hebben uiteindelijk het huis gekocht. Deze betere foto's en inrichting bleek het werk te zijn van DG Vastgoedstyling. Bij de verkoop van onze eigen woning hebben we om die reden Désiree en Gérelle ingeschakeld voor de styling van ons eigen huis. Met behulp van tips en decoratie hebben zijn er prachtige foto's gemaakt.
Referentie van Sandra de Haas
Ik heb DG Vastgoedstyling ingeschakeld omdat we twee ruimtes hebben waar we zelf niet uitkwamen qua indeling en inrichting. Een zolderkamer waar onze tiener een game-hoekje wilde en de woonkamer waar we vragen hadden over de indeling, maar ook hoe we er een geheel van konden maken. We kopen regelmatig meubels etc. en hebben daar spijt van als we weer iets kopen en het andere dan net niet meer past qua afmeting/kleur/stijl. Désiree en Gérelle zijn bij ons geweest om te luisteren naar onze wensen en de kamers te bekijken. Daarna kwamen ze terug met een paar meubels en accessoires. Zij hebben onze meubels en de spullen die zij meegebracht samengevoegd en neergezet zoals zij denken dat het zou passen bij onze wensen. Wij waren hier heel blij mee. Met een paar aanpassingen past alles nu veel beter bij elkaar en is het een geheel. Désiree en Gérelle dank je wel.
Referentie van Ingrid Thoonen
Via BNI heb ik Désiree ontmoet. Ik bezit en verhuur woningen, dus ik was benieuwd wat ze precies deed en hoe zij vastgoedstyling aanpakt. Na een verdere kennismaking, heb ik Désiree opdracht gegeven voor een ruimte in mijn woning. Ik had zelf wat ideeën, wensen en beperkingen. Désiree en haar team zijn hiermee aan de slag gegaan en snel volgde een voorstel. Het was direct raak. Ze had ontzettend goed geluisterd en niet 1-op-1 mijn ideeën vertaald, maar zelfs verder gekeken. Dat maakte het voorstel geweldig omdat zij de "wens achter mijn wens" had gezien. Ik kan Désiree van harte aanbevelen bij iedereen die een totale make-over wil of behoefte heeft aan een simpele opfris acties en alles ertussenin. Ik zal voor mijn verhuurpanden Désiree om hulp blijven vragen. Voor deze (kleine) klus: ontzettend bedankt. Ik ben heel blij met jouw ideeën en suggesties.
Referentie van Richard Kaart