Opruimcoach Nijmegen

Ga je kleiner wonen?
Heb je te veel spullen?
Loopt je verzamelwoede nu echt uit de hand?
Weet je simpelweg niet waar je moet beginnen?

Gun jezelf rust en ruimte en laat Gérelle toe in je huis en in je leven.
Want zij is de gecertificeerde opruimcoach, die werkelijk het verschil maakt.

Ook erfgenamen helpt zij op weg bij het maken van moeilijke keuzes. Wat mag er weg en wat wil je graag bewaren? Hoe kom je door alle spullen heen? Opruimcoach Gérelle zorgt voor overzicht en structuur, waardoor de klus ineens niet meer zo ondoenlijk blijkt te zijn.

Ja, ik wil OPRUIMEN samen MET DE OPRUIMCOACH

Werkwijze van de opruimcoach

Tijdens een vertrouwelijk intakegesprek benoemen we samen het probleem. Waar loop je tegenaan? Wat wil maar niet lukken? Als opruimcoach heb ik zo veel verhalen gehoord en gezien. Ook jouw verhaal is veilig bij mij.
Na een akkoord op de offerte plannen we een datum voor de opruimsessie. Wij gaan die dag samen aan het werk en stap voor stap wordt de ruimte weer van jou.

Een opruimsessie

Meestal lukt het om binnen drie uur een ruimte helemaal op orde te krijgen. Alle overtollige spullen neem ik mee, zodat je er écht meteen vanaf bent. Herbruikbare spullen breng ik naar de kringloop. Je kunt nu zelf verder, omdat je weet hoe het moet. Ik bel je nog een keer om te checken hoe het gaat en ik help je eventueel weer op weg. Een opruimsessie door de opruimcoach kost €299,-.

Heb jij vooral behoefte aan administratieve ondersteuning en dat alle financiële zaken goed geordend zijn. Dan zal Gérelle daarvoor Jolanda Jansen inzetten. Zij heeft jarenlange ervaring op dit gebied en weet wat wel en niet bewaard hoeft te worden en hoe je het beste overzicht kan houden.

Het vervolg of een strippenkaart

Heb je na één ruimte toch nog wat meer hulp nodig? Geen probleem. We kennen elkaar al en kunnen gemakkelijk samen verder werken. Opruimen doen we samen. Een tweede en/of derde ruimte kost €199,-. Voor iedere ruimte daarna betaal je €99,-. met een max. van 1,5 uur.

Of kies voor een opruimcoach strippenkaart. Je kunt dan 10 uur opruimcoaching afnemen, verdeeld over verschillende projecten. Bijvoorbeeld de gangkast , kelder of zolderkamer. Een strippenkaart met een tegoed voor tien uur opruimcoaching kost €675,- i.p.v. € 750
Wil je de administratie eindelijk eens op orde hebben dan kan dat ook. Kleine werkzaamheden via strippenkaart of een pakket op maat.


Gérelle Driessen, Opruimcoach
Telefoon: 06-37421936