Interieur en styling voor bedrijven

Interieur en styling voor bedrijven

Een kantoor met uitstraling, een bedrijfspand waar je graag aan het werk gaat of een ontvangstruimte waar je je écht welkom voelt. Dat doen kleur en interieurstyling voor je bedrijf.

Zakelijke interieurstyling is een onderdeel van je branding

Het laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dat kloppende plaatje van kleur, materiaal en licht maakt dat de eerste indruk een blijvende indruk is. En dat is goud. Of petrol, of oker, of mangohout, of metaal. Neem contact met ons op. Dan vertellen we je er alles over.

Kleuradvies op maat

Tijdens een intakegesprek op locatie bespreken we alle wensen, opties en mogelijkheden. Daarbij letten we op de huisstijl en de functie van de ruimte. Welke kleuren zijn passend en welke sfeer wil je dat er ontstaat?

Dit vertalen we in een moodboard met sfeerbeelden, kleurencombinaties, materialen en stoffering. We lichten het kleuradvies toe in een korte presentatie en onderbouwen dit in een schriftelijk advies. Hierom benoemen we alle kleurnummers en materialen. In feite is dit een compleet werkdocument waar je zo mee aan de slag kunt.

Een zakelijk kleuradvies op maat is vanaf € 695,- exclusief btw.
sfeerfoto
sfeerfoto

Zakelijke interieurstyling

Na het advies is er natuurlijk werk aan de winkel. Dit kun je zelf oppakken, maar we gaan ook graag voor jou aan de slag. We maken dan een volledig ontwerp met meubels, vloer, stoffering, materiaalsamples en een lichtplan. Allemaal uitgewerkt in een duidelijke 2D-plattegrond en/of visual.

Daarnaast krijg je toegang tot ons fijne netwerk van schilders, meubelmakers, leveranciers, verlichtingsspecialisten, interieurbeplanting en specialisten in projectvloeren zoals Forbo en SV-verlichting. Onze klanten hebben daar een streepje voor, waardoor je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Een zakelijk interieuradvies is altijd op maat. Ons uurtarief is € 65,- exclusief btw.

Projectcoördinatie

Alles uit handen geven? We ontzorgen je graag.
Nu we toch zo lekker op dreef zijn, kunnen we ook het complete project op ons nemen. Van advies en ontwerp naar realisatie. We stellen een draaiboek op en onderhouden het contact met alle uitvoerende partijen. We bewaken het project op locatie en we houden je op de hoogte van alle voortgang. Dit is kiezen voor een optimaal resultaat zonder stress. Win-win.

Samenwerking met partners

In de loop der jaren hebben we een ruim netwerk opgebouwd met partners binnen de interieurbranche. Met deze bedrijven hebben we heel goede ervaringen en is het fijn werken.
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling

Referentie

Afgelopen januari verkochten wij ons huis via Alert Lieberwirth Makelaars. De styling en fotografie werd gedaan door Désiree en Gérelle. Zij ontnamen ons letterlijk alle zorgen. De dames werken op een zeer professionele manier, zijn op de hoogte van de laatste trends, voelen precies aan wat een huis nodig heeft, maar staan tegelijkertijd ook open voor inbreng van de klant. Ook blijven ze geïnteresseerd gedurende het proces, actief op social media waardoor de woning onder de aandacht van potentiële kopers blijft. Een echte aanwinst dus, wij kunnen ze dan ook zéér aanraden.
Referentie van Bjorn Bons
Désiree van DG Vastgoedstyling heeft in maart ons kantoor opnieuw ingericht. Met kleine aanpassingen en een frisse kleur op de muur lijkt het of wij in een totaal nieuw kantoor zitten. De leuke reacties van onze opdrachtgevers zijn dan natuurlijk helemaal geweldig. Ik kan Désiree van DG Vastgoedstyling van harte aanbevelen.
Referentie van Evert Jan Hagen
Verrassende ideeën, Krachtig in kleurgebruik, Sfeervolle styling, Snel en eerlijk. Dat zijn de woorden die DG Vastgoedstyling omschrijven. Daarnaast zijn het gewoon twee geweldige vrouwen die bruisen van energie en altijd net een stapje verder denken dan wat de klant verwacht. Fijn om mee samen te werken, heerlijk om snel mee te kunnen schakelen en komen altijd hun afspraken na. Toppers.
Referentie van Sharon Geschiere
Via via zijn wij bij DG Vastgoedstyling terechtgekomen. Wij waren gecharmeerd van hun adviezen bij een bekende van ons. Onze vraag was in eerste instantie welke kleuren op de muur en welke vloer. Tijdens het gesprek werden wij zo aangenaam verrast over hun aanpak dat wij direct vertrouwen hadden en heel graag gebruik maakte van een totaalpakket. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd in de kleuren combi in onze woonkamer, de indeling van de ruimte, de meubels en verlichting en ze zijn zelfs mee geweest naar de winkel. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou aansluiten bij onze wensen, want deze kleur hadden wij zeker niet zelf gekozen. Ontzettend blij met jullie eerlijke advies en het horen van onze wensen.
Referentie van Familie van de V.
Gérelle en Désiree kwamen bij ons via de makelaar. Na een bezichtiging van het huis kregen wij een lijst met (opruim)tips. Tijdens de styling en fotografie lieten ze ons zien dat je met kleine ingrepen een beter beeld kan geven van een woning. Zij letten op andere dingen en verplaatsen zich in (de smaak van) een potentiële koper. Met goede foto’s als resultaat en een mooi gestyled huis tijdens de bezichtigingen kunnen we dan ook niet anders dan Gérelle en Désiree complimenteren met hun werk.
Referentie van K. Janssen
Ik heb DG Vastgoedstyling ingeschakeld omdat we twee ruimtes hebben waar we zelf niet uitkwamen qua indeling en inrichting. Een zolderkamer waar onze tiener een game-hoekje wilde en de woonkamer waar we vragen hadden over de indeling, maar ook hoe we er een geheel van konden maken. We kopen regelmatig meubels etc. en hebben daar spijt van als we weer iets kopen en het andere dan net niet meer past qua afmeting/kleur/stijl. Désiree en Gérelle zijn bij ons geweest om te luisteren naar onze wensen en de kamers te bekijken. Daarna kwamen ze terug met een paar meubels en accessoires. Zij hebben onze meubels en de spullen die zij meegebracht samengevoegd en neergezet zoals zij denken dat het zou passen bij onze wensen. Wij waren hier heel blij mee. Met een paar aanpassingen past alles nu veel beter bij elkaar en is het een geheel. Désiree en Gérelle dank je wel.
Referentie van Ingrid Thoonen
Als kopers viel het ons op dat er nieuwe en betere foto's gemaakt waren van een woning waar wij eerder al interesse in hadden. Hierop zijn we opnieuw gaan kijken en hebben uiteindelijk het huis gekocht. Deze betere foto's en inrichting bleek het werk te zijn van DG Vastgoedstyling. Bij de verkoop van onze eigen woning hebben we om die reden Désiree en Gérelle ingeschakeld voor de styling van ons eigen huis. Met behulp van tips en decoratie hebben zijn er prachtige foto's gemaakt.
Referentie van Sandra de Haas
Via BNI heb ik Désiree ontmoet. Ik bezit en verhuur woningen, dus ik was benieuwd wat ze precies deed en hoe zij vastgoedstyling aanpakt. Na een verdere kennismaking, heb ik Désiree opdracht gegeven voor een ruimte in mijn woning. Ik had zelf wat ideeën, wensen en beperkingen. Désiree en haar team zijn hiermee aan de slag gegaan en snel volgde een voorstel. Het was direct raak. Ze had ontzettend goed geluisterd en niet 1-op-1 mijn ideeën vertaald, maar zelfs verder gekeken. Dat maakte het voorstel geweldig omdat zij de "wens achter mijn wens" had gezien. Ik kan Désiree van harte aanbevelen bij iedereen die een totale make-over wil of behoefte heeft aan een simpele opfris acties en alles ertussenin. Ik zal voor mijn verhuurpanden Désiree om hulp blijven vragen. Voor deze (kleine) klus: ontzettend bedankt. Ik ben heel blij met jouw ideeën en suggesties.
Referentie van Richard Kaart
We zijn enorm tevreden met het resultaat van de foto's. Ons huis lijkt groter en ziet er netter uit nadat we aan de slag waren gegaan met het opruimlijst. De dames zijn ook erg makkelijk in de omgang en erg spontaan en betrouwbaar. Erg belangrijk om degene te vertrouwen die men alleen laat in je huis. Ook heel fijn dat ze dierenliefhebbers zijn gezien onze kat het allemaal wel interessant vond tijdens de fotosessie. Supertevreden en aan te raden.
Referentie van Diane Bastians