Interieur en styling maakt van je huis een thuis

Interieur en styling maakt van je huis een thuis

Je loopt je huis binnen en ploft neer op de bank. Je zit prima, maar er ontbreekt iets. Warmte misschien, of gezelligheid. Maar waar zit dat nu precies in? Zijn het de materialen, de opstelling van je meubels, de kleur of het licht?

Het moet voelen als thuis

Een huis is pas een thuis als het ook zo voelt. Hoe zorg je voor eenheid, welke kleuren passen bij jou en wat moet je echt niet doen? Welke items wil je graag behouden? En hoe past dat in het geheel?

Kleuradvies op maat

We komen graag bij je thuis voor een intakegesprek. Samen bekijken we de ruimte die je aan wil pakken en we onderzoeken de mogelijkheden en onmogelijkheden. Al je wensen en eisen nemen we mee. We maken een digitaal moodboard en geven advies over kleuren. Desgewenst ook over materialen, vloeren, wanden en raamdecoratie.

Dit bundelen we in een schriftelijk advies, waar je direct mee aan de slag kunt. Daarin staat precies beschreven waar je dat ene behangetje kunt kopen en welke vloer we bedoelen. Inclusief kleurnummers en verkooppunten.

Een kleur- en materiaaladvies op maat is er vanaf € 225,- per ruimte, inclusief btw.
sfeerfoto
sfeerfoto

Interieuradvies op maat

Maar we kunnen natuurlijk ook een stapje verder gaan. Graag zelfs. Het kleuradvies is dan de basis voor een groter plan: we maken een volledig voorstel met eventueel een plattegrond en/of visuals. Je krijgt advies en we bespreken de mogelijkheden over meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Shoppen doe je daarna zelf, maar je mag het ook aan ons overlaten. Net zoals de uiteindelijke inrichting en het afstylen. We gaan zo ver als jij dat wil.

Daarnaast krijg je toegang tot ons fijne netwerk van schilders, meubelmakers, leveranciers, verlichtingsspecialisten, interieurbeplanting en specialisten in vloeren. Onze klanten hebben daar een streepje voor, waardoor je zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij leveren ook meubels en accessoires van bekende merken.

We bieden een offerte aan waarin de wensen zijn verwerkt. Of we werken op uurbasis. Ons uurtarief is € 65,- exclusief btw.

Samenwerking met partners

In de loop der jaren hebben we een ruim netwerk opgebouwd met partners binnen de interieurbranche. Met deze bedrijven hebben we heel goede ervaringen en is het fijn werken.
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling
logo van samenwerkingspartner van DG Vastgoedstyling

Referentie

Gérelle en Désiree kwamen bij ons via de makelaar. Na een bezichtiging van het huis kregen wij een lijst met (opruim)tips. Tijdens de styling en fotografie lieten ze ons zien dat je met kleine ingrepen een beter beeld kan geven van een woning. Zij letten op andere dingen en verplaatsen zich in (de smaak van) een potentiële koper. Met goede foto’s als resultaat en een mooi gestyled huis tijdens de bezichtigingen kunnen we dan ook niet anders dan Gérelle en Désiree complimenteren met hun werk.
Referentie van K. Janssen
Désiree van DG Vastgoedstyling heeft in maart ons kantoor opnieuw ingericht. Met kleine aanpassingen en een frisse kleur op de muur lijkt het of wij in een totaal nieuw kantoor zitten. De leuke reacties van onze opdrachtgevers zijn dan natuurlijk helemaal geweldig. Ik kan Désiree van DG Vastgoedstyling van harte aanbevelen.
Referentie van Evert Jan Hagen
We zijn enorm tevreden met het resultaat van de foto's. Ons huis lijkt groter en ziet er netter uit nadat we aan de slag waren gegaan met het opruimlijst. De dames zijn ook erg makkelijk in de omgang en erg spontaan en betrouwbaar. Erg belangrijk om degene te vertrouwen die men alleen laat in je huis. Ook heel fijn dat ze dierenliefhebbers zijn gezien onze kat het allemaal wel interessant vond tijdens de fotosessie. Supertevreden en aan te raden.
Referentie van Diane Bastians
Als kopers viel het ons op dat er nieuwe en betere foto's gemaakt waren van een woning waar wij eerder al interesse in hadden. Hierop zijn we opnieuw gaan kijken en hebben uiteindelijk het huis gekocht. Deze betere foto's en inrichting bleek het werk te zijn van DG Vastgoedstyling. Bij de verkoop van onze eigen woning hebben we om die reden Désiree en Gérelle ingeschakeld voor de styling van ons eigen huis. Met behulp van tips en decoratie hebben zijn er prachtige foto's gemaakt.
Referentie van Sandra de Haas
Internet-onderzoek had mij bij DG Vastgoedstyling gebracht om mijn huis verkoopklaar te maken. Een hele klus, waar ik tegenop zag.

Vanaf het moment dat DG mijn huis bezocht, voelde ik de energie; al pratende en door het hele huis lopend werden foto's genomen. De huidige situatie werd in alle details vastgelegd. De eerste aanwijzingen en adviezen werden gegeven als startpunt voor de dan nog te gebeuren metamorfose van het gehele huis. Ook kwam DG met praktische oplossingen en partners om het project uitvoeren. Dat hield in; de verhuizing, de tuinwerkzaamheden en het (binnen en buiten) schilderwerk. Prettig in het DG-businessmodel is dat sommige diensten onderdeel is van het klantvriendelijke beleid.

DG's aanpak en adviezen waren voor mij een leidraad en houvast om het project, dat drie maanden duurde, te kunnen beheersen. Vooral hun inbreng heb ik als een morele steun ervaren, vooral die zaken die tegelijkertijd op je afkomen, inherent aan een verhuizing en het verkoop klaarmaken van een woning.

Het resultaat mag er zijn. De marktomstandigheden en de potenties van de woning werden optimaal benut dankzij de kleuradviezen en de inrichting met huurmeubels, geheel passend bij het karakter van de kamers en de woning. Resulterend in een verkoopprijs van 18% boven de vraagprijs.

Bedankt DG Vastgoedstyling, bedankt Désiree, bedankt Gérelle.
Jullie maken het verkopen van een huis makkelijk(er).
Referentie van Ton Lie
Ik heb DG Vastgoedstyling ingeschakeld omdat we twee ruimtes hebben waar we zelf niet uitkwamen qua indeling en inrichting. Een zolderkamer waar onze tiener een game-hoekje wilde en de woonkamer waar we vragen hadden over de indeling, maar ook hoe we er een geheel van konden maken. We kopen regelmatig meubels etc. en hebben daar spijt van als we weer iets kopen en het andere dan net niet meer past qua afmeting/kleur/stijl. Désiree en Gérelle zijn bij ons geweest om te luisteren naar onze wensen en de kamers te bekijken. Daarna kwamen ze terug met een paar meubels en accessoires. Zij hebben onze meubels en de spullen die zij meegebracht samengevoegd en neergezet zoals zij denken dat het zou passen bij onze wensen. Wij waren hier heel blij mee. Met een paar aanpassingen past alles nu veel beter bij elkaar en is het een geheel. Désiree en Gérelle dank je wel.
Referentie van Ingrid Thoonen
Via BNI heb ik Désiree ontmoet. Ik bezit en verhuur woningen, dus ik was benieuwd wat ze precies deed en hoe zij vastgoedstyling aanpakt. Na een verdere kennismaking, heb ik Désiree opdracht gegeven voor een ruimte in mijn woning. Ik had zelf wat ideeën, wensen en beperkingen. Désiree en haar team zijn hiermee aan de slag gegaan en snel volgde een voorstel. Het was direct raak. Ze had ontzettend goed geluisterd en niet 1-op-1 mijn ideeën vertaald, maar zelfs verder gekeken. Dat maakte het voorstel geweldig omdat zij de "wens achter mijn wens" had gezien. Ik kan Désiree van harte aanbevelen bij iedereen die een totale make-over wil of behoefte heeft aan een simpele opfris acties en alles ertussenin. Ik zal voor mijn verhuurpanden Désiree om hulp blijven vragen. Voor deze (kleine) klus: ontzettend bedankt. Ik ben heel blij met jouw ideeën en suggesties.
Referentie van Richard Kaart
Afgelopen januari verkochten wij ons huis via Alert Lieberwirth Makelaars. De styling en fotografie werd gedaan door Désiree en Gérelle. Zij ontnamen ons letterlijk alle zorgen. De dames werken op een zeer professionele manier, zijn op de hoogte van de laatste trends, voelen precies aan wat een huis nodig heeft, maar staan tegelijkertijd ook open voor inbreng van de klant. Ook blijven ze geïnteresseerd gedurende het proces, actief op social media waardoor de woning onder de aandacht van potentiële kopers blijft. Een echte aanwinst dus, wij kunnen ze dan ook zéér aanraden.
Referentie van Bjorn Bons
Via via zijn wij bij DG Vastgoedstyling terechtgekomen. Wij waren gecharmeerd van hun adviezen bij een bekende van ons. Onze vraag was in eerste instantie welke kleuren op de muur en welke vloer. Tijdens het gesprek werden wij zo aangenaam verrast over hun aanpak dat wij direct vertrouwen hadden en heel graag gebruik maakte van een totaalpakket. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd in de kleuren combi in onze woonkamer, de indeling van de ruimte, de meubels en verlichting en ze zijn zelfs mee geweest naar de winkel. Ik had niet verwacht dat het zo mooi zou aansluiten bij onze wensen, want deze kleur hadden wij zeker niet zelf gekozen. Ontzettend blij met jullie eerlijke advies en het horen van onze wensen.
Referentie van Familie van de V.
Verrassende ideeën, Krachtig in kleurgebruik, Sfeervolle styling, Snel en eerlijk. Dat zijn de woorden die DG Vastgoedstyling omschrijven. Daarnaast zijn het gewoon twee geweldige vrouwen die bruisen van energie en altijd net een stapje verder denken dan wat de klant verwacht. Fijn om mee samen te werken, heerlijk om snel mee te kunnen schakelen en komen altijd hun afspraken na. Toppers.
Referentie van Sharon Geschiere