Interieur en styling maakt van je huis een thuis

Je loopt je huis binnen en ploft neer op de bank. Je zit prima, maar er ontbreekt iets. Warmte misschien, of gezelligheid. Maar waar zit dat nou precies in? Zijn het de materialen, de opstelling van je meubels, de kleur of het licht?

Een huis is pas een thuis als het ook zo voelt. Hoe zorg je voor eenheid, welke kleuren passen bij jou en wat moet je écht niet doen? Welke items wil je graag behouden? En hoe past dat dan weer in het geheel?

Vertel me meer

Kleuradvies op maat

We komen graag bij je thuis voor een intakegesprek. Samen bekijken we de ruimte die je aan wil pakken en we onderzoeken de mogelijkheden en onmogelijkheden. Al je wensen en eisen nemen we mee. We maken een digitaal moodboard en geven advies over kleuren. desgewenst ook over materialen, vloeren, wanden en raamdecoratie.

Dit bundelen we in een schriftelijk advies, waar je direct mee aan de slag kunt. Daarin staat precies beschreven waar je dat ene behangetje kunt kopen en welke vloer we bedoelen. Inclusief kleurnummers en verkooppunten.

Een kleur en materiaal advies op maat is er vanaf € 225,- per ruimte, inclusief btw.

Interieuradvies op maat

Maar we kunnen natuurlijk ook een stapje verder gaan. Graag zelfs. Het kleuradvies is dan de basis voor een groter plan: we maken een volledig voorstel met eventueel een plattegrond en / of visuals. Je krijgt advies en bespreken de mogelijkheden over meubels, accessoires, verlichting en vloerkleden. Shoppen doe je daarna zelf, maar ook dit kun je aan ons overlaten. Net zoals de uiteindelijke inrichting en het afstylen. We gaan zo ver als jij dat wil.

Daarnaast krijg je toegang tot ons fijne netwerk van schilders, meubelmakers, leveranciers, verlichtingsspecialisten, interieurbeplanting en specialisten in vloeren. Onze klanten hebben daar een streepje voor, waardoor je zo snel mogelijk geholpen wordt. Wij leveren ook meubels en accessoires van bekende merken.

We bieden een offerte aan waarin de wensen zijn verwerkt of werken op uurtarief.
Ons uurtarief is 65 euro ex. BTW