Wooninspiratie-avond voor senioren en starters

Geplaatst op      Leestijd: 1.5 minuut

Voor een woningproject in Nijmegen-Noord hebben we in 2022 een modelwoning in mogen richten voor 210 senioren appartementen. Daarnaast waren er ook 82 starterswoningen en zorgappartementen die door Living-Inn gerealiseerd worden. Motto "samen voor elkaar". Een gezonde mix van diverse leeftijden die elkaar kunnen helpen en versterken. Een mooi maatschappelijk doel, want we zijn allemaal druk met ons eigen leven. Vergeet niet dan je elkaar nodig hebt als het erop aan komt.

Alle partijen, en zeker de toekomstige bewoners, waren razend enthousiast over de inrichting en uitstraling van het geheel. Daarom hebben wij samen met Carpetright Nijmegen, Budget Home Store XXL Nijmegen en Living-Inn een aantal inspiratie avonden georganiseerd waarbij de huurders gratis adviezen kregen over o.a. indeling, kleur- en materiaalgebruik.

Inspiratie avonden

Wooninspiratie en persoonlijk advies

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ze rondkijken en overal adviezen vragen. Het was een gezellige drukte met wachttijden van soms 45 minuten bij de tafels van DG Vastgoedstyling.
Wat van de huidige inboedel kan er mee en wat eventueel vervangen kan worden, zoals een eettafel. Of efficiënt omgaan met de ruimte door roomdividers te creëren.

De basis van elk appartement is natuurlijk de woningstoffering. De vloeren zijn bij deze woningen al meegeleverd, maar de raamdecoratie en kleuren op de wanden maken de basis compleet. Carpetright had een ruime keuze aan gordijnen, plissés en jaloezieën bij zich en genoeg adviseurs om iedereen van dienst te zijn.

Onder het genot van een hapje en een drankje
Onder het genot van een hapje en een drankje

Voor huurders met een huidige koopwoning was er vrijblijvend advies omtrent verkopen en de presentatie daarvan. Ook het opruimen met de Opruimcoach trok veel belangstelling. Want het lijkt makkelijker dan dat het is, om een woning waar meer dan 30 jaar geleefd is te ontspullen. Wat mag weg wat moet mee.

Meer sfeer en beleving

Of het gaat om een koop-, huur- of vakantie modelwoning, allemaal geven ze een beter inzicht m.b.t. de mogelijkheden. Plus dat een ingerichte woning meer sfeer en beleving biedt dan een casco ruimte. Ben je een projectontwikkelaar of makelaar die ook graag een modelwoning ingericht wil hebben, neem vrijblijvend contact op met Désiree of Gérelle