Total green

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut

Dat groen en hout goed samen gaan weten we allemaal. Planten zijn niet meer weg te denken in het interieur zowel zakelijk als particulier. Groene planten en bladeren worden gebruikt in behang. Maar ook andere materialen zoals leer en hout zien we terug op de muur. De wanden bekleden met houten panelen maken dit alles tot een sfeervol geheel en chique uitstraling met minimaal gebruik van meubelstukken geen overbodige items. Wist je dat de wandpanelen geluid reduceren net als grof behang met een structuur.

Gebruik eens verschillende verftechnieken zoals Limewash of sponsen. Zo maak je je eigen creatie en sfeer. Verf is relatief de makkelijkste en snelste oplossing om je kamer net even een andere uitstraling te geven. Durf je het zelf niet aan vraag een ervaren schilder om advies, zoals Schilderwerken Gebr. Rutten. Die kunnen advies geven over diverse schildertechnieken. Heb je liever behang dan is de keuze reuze, bladeren, grafisch dessin, 3D-print of zelfs leer.

Groene kamer

De ruimte in één kleur of nuances van deze tint voelt comfortabel aan doordat het optisch dichtbij je komt en omarmt. Heb je een woning met hoge plafonds dan is het mooi om een brede sierlijst tussen plafond en wand te plaatsen. Het plafond en de wand bij de hoofdzijde van het bed op je slaapkamer dezelfde kleur geven geeft een verrassend effect, waar je in eerste instantie niet aan denkt. Je kamer geeft een intiem en cosy gevoel.