Ik verkoop niet, ik ruim op en investeer

Geplaatst op      Leestijd: 2 minuten

We kiezen massaal voor zonnepanelen, glas, muur, dak en vloer isolatie. Een goede investering die zich makkelijk terugverdient. Voordat je begint moet er nog wel het een en ander gebeuren rondom huis. Wat dacht je van opruimen en ontspullen?

Wat dacht je van opruimen?

Alles klakkeloos weggooien is geen optie, want een zolder of kamer staat vaak vol herinneringen. Foto's, kinderspullen, kleding en ook spullen die wél weg mogen. Misschien denk je wel: Hoe ga ik het goed aanpakken zodat ik voor eens en altijd goed opruim. Zodat ik weet wat ik wil bewaren en wat weg kan. Zodat ik niet meer met die rommel blijf zitten. Of heb je een familielid die hiermee geholpen moet worden en jou om hulp vraagt. Maar door gebrek aan tijd en vaardigheden je er niet aan toe komt. Het gevolg is dat het dan allemaal blijft liggen. Een ontevreden gevoel blijft sudderen, want opruimen geeft structuur, overzicht en ruimte in je woning en hoofd.

Rommel is soms een denigrerende omschrijving van andermans spullen, want meestal zijn het herinneringen van het leven waarvan men 'vergeten' is afscheid van te nemen of is het gewoonweg bewaard omdat het nog goed was. En voor je het weet spaar je heel wat op. Daarom is het goed dat je jaarlijks kijkt welke bezittingen je bewaard.

Rommel is soms een denigrerende omschrijving van andermans spullen
Rommel is soms een denigrerende omschrijving van andermans spullen

Positieve energie door opruimen

Opruimen zorgt voor nieuwe positieve energie en omdat je wil verduurzamen is het inhuren van een opruimcoach een perfecte aanvulling voor de voorbereiding. Een Opruimcoach helpt je met structuur aanbrengen in je dagelijkse leven. Ze maakt samen met jou een plan van aanpak en begeleid je tijdens het proces. Of dat het een kast is of een hele ruimte, jij houdt de regie.

Je krijgt overzicht en handvatten waardoor je de structuur zelf kan doorvoeren in de toekomst. Of je de zolder wil opruimen, je garagedeur niet mee dicht kan, je kledingkast uitpuilt of je keukenkastjes volgepropt zijn. Een Opruimcoach kan voor grote en kleine projecten worden ingehuurd. Spullen die weg mogen, kan ze direct meenemen en afvoeren. Zo kom je niet in de verleiding om het terug te zetten.

Gediplomeerde Opruimcoach

Wist je dat een Opruimcoach ook heel handig is bij verhuizen van een grote naar een kleinere woning of zorg instelling. Gérelle van DG Vastgoedstyling is een gediplomeerde Opruimcoach. Ze werkt discreet, heeft ontzettend veel mensenkennis en ervaring vanuit de zorg. Daarom is ze de aangewezen persoon om jou of dierbare te helpen bij dit proces.

Wil je meer weten of vrijblijvende info?

Bel met Gérelle via 06 37 42 19 36 of stuur een e-mail naar info@dgvastgoedstyling.nl.