De makelaar en vastgoedstyliste 1+1=3

Geplaatst op      Leestijd: 2.5 minuut

Hieronder wederom een bewijs dat een makelaar én vastgoedstyliste hand in hand gaan. Vanaf het begin werken wij al nauw samen met Alert Lieberwirth makelaars. Nu 3 jaar verder zijn we goed op elkaar ingespeeld, korte lijntjes en dezelfde gedrevenheid. Daardoor behalen we veel succesvolle resultaten. Met deze resultaten bedoelen we niet alleen de hogere verkoopprijs, maar ook de persoonlijke eerlijke aandacht die onze klanten krijgen. Wij geven ze handvatten zoals o.a. opruimlijsten ter voorbereiding van de styling alsmede een mooie (foto)presentatie waardoor de woning centraal staat.

Inmiddels weten steeds meer makelaars ons te vinden. Professionele vastgoedstyling maakt absoluut het verschil voor jou als makelaar, en je klant. Daarnaast ben je onderscheidend, omdat je écht alleen voor de allerbeste presentatie wilt gaan. Hieronder een vijftal reviews van deze makelaar die méér geeft door kwaliteit te bundelen.

Review 1

Een eerste kennismakingsafspraak was snel gemaakt en Kris de Roos had zijn huiswerk goed gedaan. Daarna werd het verkoopproces vlot in gang gezet. Flexibiliteit in bereikbaarheid en het plannen van afspraken was hoog. De aanbevolen stylistes hebben hun werk uitstekend gedaan. Alles resulteerde in een snelle verkoop in een markt met een ruim aanbod van vergelijkbare woningen. Ik zou iedereen die in de omgeving van Mook een woning wil verkopen deze makelaar willen aanraden.

Review 2

Wij hadden tijdens de kennismaking al direct een goede indruk van de makelaar. Voor onze woning werden zeer veel bezichtigingen aangevraagd in korte tijd. Kris vond het belangrijk iedereen persoonlijk rond te leiden en heeft de woning onvermoeibaar en vol enthousiasme aan alle belangstellenden laten zien. Dit heeft voor ons uiteindelijk een zeer snelle verkoop en voor een uitstekende prijs opgeleverd. Gedurende het gehele traject was Kris altijd goed bereikbaar en betrouwbaar; je kunt met alle vragen bij hem terecht. Een extra pluspunt wat ons betreft, is ook de inschakeling van een stylingbureau DG Vastgoedstyling. Mede door hun professionele foto's deed de woning het uitstekend op Funda.

Review 3

Kris de Roos heeft met de Meubelverhuur van DG Vastgoedstyling mijn woning snel en goed verkocht. Wat kan een sfeervolle inrichting veel doen. Ik ben tevreden over zijn deskundigheid. Zeker een aanrader.

Review 4

De woning werd binnen 10 dagen verkocht, de makelaar is zeer gedreven en heeft veel kennis van technische zaken absoluut een aanbeveling voor de regio Mook en Molenhoek. De aanbevolen stylistes van DG Vastgoedstyling hebben op zeer professionele wijze onze woning keurig op de foto gezet, dit was absoluut een meerwaarde van deze makelaar. De nieuwe woning hadden ze ook gestyled en was zeer uitnodigend, ik volg de dames nog steeds.

Review 5

Onze woning heeft al meerdere keren te koop gestaan. Door omstandigheden en weinig animo hebben we deze uit de verkoop gehaald. Kris heeft ons kunnen overtuigen dat de markt nu wel klaar is voor deze woning. In het verleden meerdere fotografen geweest. Deze keer werden de dames van DG Vastgoedstyling aanbevolen. Wij waren enorm sceptisch, begrepen toen niet waarom het nodig was. Nadat we het resultaat hadden gezien en de foto's die door hun zijn gemaakt begrijpen we nu wat het ons opleverde. Een makelaar die met een stylist samenwerkt weet het verschil te maken. Ik zou beiden zeer aanbevelen.

Meer informatie over de mogelijkheden en tarieven van vastgoedstyling, neem direct contact met ons op.