Beige, zand en nature interieur

Geplaatst op      Leestijd: 1 minuut

Beige saai? Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Er zijn zoveel mooie tinten en nuances in zand/beige. Ook de andere interieurkleuren van Moeder Aarde mag je niet vergeten. Terra, leem, mat goud of bronzen tinten. Ook talloze steenkleuren horen erbij. Hiermee spelen zorgt dat het geen eenheidsworst wordt. Deze trends die ons interieur binnenstromen mengen zich uitermate goed met het zwarte interieur (hotel chique) of als balanskleur in kleurrijke interieurs. Uiteraard leent beige zich uitermate voor een balanskleur in een gekleurd interieur.

Ronde vormen meubels en interieur

Ronde en organische vormen zijn niet meer weg te denken. Aaibare stoffen en natuurlijke materialen zoals bouclé en teddy zijn de must-haves in onze woon- en werkomgeving. Steeds meer mensen kiezen voor milieubewuste producten, gerecycled materiaal, verantwoorde houten meubels en accessoires.

Kleurnuances van Moeder Aarde

Grote items en luxe stoffen worden gecombineerd met diverse kleurnuances van Moeder Aarde. Ook planten zijn hierbij niet weg te denken. Grote groene bladeren, maar ook droogbloemen of palmbladen zijn hot. Dit zie je ook sterk terug in behang en schilderijen. Combineer diverse aardetinten op zowel muur, plafond en meubels tot een warm en sfeervol geheel. Wissel af met diverse materialen, dit houdt het spannend en wordt het geen saaie bedoening.