Interieur en styling voor bedrijven

Een kantoor met uitstraling, een bedrijfspand waar je graag aan het werk gaat of een ontvangstruimte waar je je écht welkom voelt. Dat doen kleur en interieurstyling voor je bedrijf.

Zakelijke interieurstyling is een onderdeel van je branding. Het laat zien wie je bent en waar je voor staat. Dat kloppende plaatje van kleur, materiaal en licht maakt dat de eerste indruk een blijvende indruk is. En dat is goud.
Of petrol, of oker, of mangohout, metaal, of …

Neem contact met ons op. Dan vertellen we je er alles over.

Ja, ik wil meer weten

Kleuradvies op maat

Tijdens een intakegesprek op locatie bespreken we alle wensen, opties en mogelijkheden. Daarbij letten we op de huisstijl en de functie van de ruimte. Welke kleuren zijn passend en welke sfeer wil je dat er ontstaat?

Dit vertalen we in een moodboard met sfeerbeelden, kleurencombinaties, materialen en stoffering. We lichten het kleuradvies toe in een korte presentatie en onderbouwen dit in een schriftelijk advies. Hierom benoemen we alle kleurnummers en materialen. In feite is dit een compleet werkdocument waar je zó mee aan de slag kunt.

Een zakelijk kleuradvies op maat is er vanaf € 495,- exclusief btw.

Zakelijke Interieurstyling

Na het advies is er natuurlijk werk aan de winkel. Dit kun je zelf oppakken, maar we gaan ook graag voor jou aan de slag. We maken dan een volledig ontwerp met meubels, vloer, stoffering, materiaalsamples en een lichtplan. Allemaal uitgewerkt in een duidelijke 2D-plattegrond en / of visual.

Daarnaast krijg je toegang tot ons fijne netwerk van schilders, meubelmakers, leveranciers, verlichtingsspecialisten, interieurbeplanting en specialisten in projectvloeren zoals Forbo en SV verlichting. Onze klanten hebben daar een streepje voor, waardoor je zo snel mogelijk geholpen wordt.

Een zakelijk interieuradvies is altijd op maat. ons uurtarief is 65 euro ex. BTW

Projectcoördinatie

Alles uit handen geven? We ontzorgen je graag.

Nu we toch zo lekker op dreef zijn, kunnen we ook het complete project op ons nemen. Van advies en ontwerp naar realisatie. We stellen een draaiboek op en onderhouden het contact met alle uitvoerende partijen. We bewaken het project op locatie en we houden je op de hoogte van alle voortgang. Dit is kiezen voor een optimaal resultaat zonder stress. Win-win.