Aanvullende diensten

Het liefst nemen wij je alles uit handen. Omdat we weten dat jij het al druk genoeg hebt, lopen wij graag nog een stapje harder. Zodat jouw project er eentje wordt waarover nagepraat gaat worden.

Ja, ontzorg mij nog meer

De beste foto’s voor Funda

De eerste indruk is letterlijk goud waard. Daarom moeten de foto’s van jouw huis gewoon steengoed zijn. Realistisch, maar met oog voor alle mogelijkheden die een ruimte biedt.

Wij fotograferen een complete en logische rondleiding door de hele woning. Je krijgt de nabewerkte foto’s op de juiste volgorde, zodat ze direct gebruikt kunnen worden voor Funda. Wil je daar een 360⁰- foto bij? Natuurlijk, dat doen we ook.

Woningfotografie kost €150. Video van de woning op aanvraag.

Verkoop je huis zonder stress

Een woning verkoopklaar maken is best een forse klus, die wij voor je  kunnen klaren. Zo kunnen wij de woning ontruimen en/of een laatste grondige schoonmaak doen. Ook zijn wij graag gastvrouw tijdens de bezichtigingen. Intussen kennen wij jouw huis van binnen en buiten.

Heeft de tuin nog wat extra aandacht nodig? Wij werken samen met Cura Dagbesteding. Snoeien, onkruid wieden en tegels afspuiten is hun specialiteit. Ook voeren ze al het snoeiwerk af.

Meer informatie lees je op Verkoopstyling.

Verlichting & lichtplan

Licht is de grootste sfeerbepaler voor het interieur. Zeker ook op kantoor, waar licht ook een praktisch punt is. Want hoeveel lichtpunten heb je eigenlijk nodig? En op welke strategische plekken dan? Hoe zorg ik voor sfeer, maar ook voldoende werklicht?

Aan de hand van jouw wensen laten wij een professioneel lichtplan maken. Ook het uitzoeken, bestellen, installeren en aansluiten van de lichtarmaturen kunnen wij voor je regelen. Zodat je snel back to business kunt.

Elektra aanleggen / verleggen en zorgen voor goede Wi-Fi door het hele pand? Dat is allemaal mogelijk.

Schilderwerk & behangwerk

Wil je graag gaan inrichten, maar hik je nog tegen deze tijdrovende klus aan? Wij vertrouwen dan altijd op Gebr. Rutten Schilderwerken. Deze mannen maken áltijd tijd en ruimte voor onze opdrachtgevers en werken met grote precisie en vakkundigheid.

Wij werken graag samen met de Gebr. Rutten, omdat ze altijd uitstekend werk afleveren. Of het nou gaat om nieuwbouw, achterstallig onderhoud of bedrijfspanden: zij staan altijd voor ons klaar.

Stoffering & projectvloeren

Een ruimte krijgt pas écht uitstaling, op het moment dat er een mooie vloer in ligt en de raamdecoratie hangt. Dit is eigenlijk de basis van ieder interieur. Belangrijk dus, om goed over na te denken.

Wij werken met de beste kwaliteitsmerken zoals Forbo en Interface. Onze deskundige partners komen alles vooral inmeten en hebben alles onder één dak. Want ook voor mooie vloerkleden en gordijnen kun je bij hen terecht.

Samen werkt het nóg beter

In de loop der jaren hebben wij een ruim netwerk opgebouwd met partners binnen de interieurbranche. Met deze bedrijven hebben wij heel goede ervaringen en is het zéker fijn werken.

Wij vullen elkaars diensten aan en zijn daarom altijd van toegevoegde waarde. Daarnaast kunnen wij door die samenwerking de beste prijzen rekenen en vertrouwen op goede kwaliteit.