Aanvullende diensten

Het liefst nemen we je alles uit handen. Omdat we weten dat je het al druk genoeg hebt, lopen we graag nog een stapje harder. Zodat jouw project er eentje wordt waarover nagepraat gaat worden.

Ja, ontzorg mij nog meer

De beste foto’s voor Funda

De eerste indruk is letterlijk goud waard. Daarom moeten de foto’s van je huis gewoon steengoed zijn. Realistisch, maar met oog voor alle mogelijkheden die een ruimte biedt.

We fotograferen een complete en logische rondleiding door de hele woning. Je krijgt de foto's nabewerkt op de juiste volgorde, zodat deze direct gebruikt kunnen worden voor Funda. Wil je daar een 360⁰- foto bij? Natuurlijk, dat verzorgen we ook.

Woningfotografie kost €150.- Video van de woning op aanvraag.

Verkoop je huis zonder stress

Een woning verkoopklaar maken is een forse klus die wij voor je  kunnen klaren. Zo kunnen we de woning laten ontruimen en/of een laatste schoonmaak doen. Ook kunnen wij gastvrouw tijdens de bezichtigingen. Intussen kennen we jouw huis van binnen en buiten.

Heeft de tuin nog wat extra aandacht nodig? We werken prettig samen met Cura Dagbesteding. Snoeien, onkruid wieden en tegels afspuiten is hun specialiteit. Ook voeren ze het snoeiwerk af.

Meer informatie lees je op Verkoopstyling.

Verlichting & lichtplan

Licht is de grootste sfeerbepaler voor het interieur. Zeker ook op kantoor, waar licht ook een praktisch punt is. Want hoeveel lichtpunten heb je eigenlijk nodig? En op welke strategische plekken dan? Hoe zorg ik voor sfeer, maar ook voor voldoende werklicht?

Aan de hand van jouw wensen laten we een professioneel lichtplan maken. Ook het uitzoeken, bestellen, installeren en aansluiten van de lichtarmaturen kunnen we voor je regelen. Zodat je snel back to business bent.

Airconditioning, verwarming, elektra aanleggen/ verleggen en zorgen voor goede Wi-Fi door het hele pand? Dat is allemaal mogelijk.

Schilderwerk & behangwerk

Wil je graag gaan inrichten, maar hik je nog tegen deze tijdrovende klus aan? Wij vertrouwen dan op Gebr. Rutten Schilderwerken. Deze mannen maken altijd tijd en ruimte voor onze opdrachtgevers en werken met grote precisie en vakkundigheid.

We werken graag samen met de Gebr. Rutten, omdat ze uitstekend werk afleveren. Of het nou gaat om nieuwbouw, achterstallig onderhoud of bedrijfspanden: ze staan altijd voor ons klaar.

Stoffering & projectvloeren

Een ruimte krijgt pas écht uitstaling, op het moment dat er een mooie vloer in ligt en de raamdecoratie hangt. Dit is de basis van ieder interieur. Belangrijk dus, om goed over na te denken.
We werken met de beste kwaliteitsmerken zoals Forbo en Interface. Onze deskundige partners komen alles vooraf inmeten en hebben alles onder één dak. Ook voor mooie vloerkleden en gordijnen kun je bij onze partners terecht.
Rekening houden met een milieu bewuste keuze, kies dan de vloeren en raam decoratie van 100% gerecycled materiaal.

Samen werkt het nóg beter

In de loop der jaren hebben we een ruim netwerk partners binnen de interieurbranche opgebouwd. Met deze bedrijven hebben we hele goede ervaringen en is het zeker fijn werken.

We vullen elkaars diensten aan en zijn daarom altijd van toegevoegde waarde. Daarnaast kunnen we door die samenwerking de beste prijzen rekenen en kunnen we vertrouwen op de beste kwaliteit.