Nee ik verkoop niet, ik ruim op en investeer.

We kiezen massaal voor zonnepanelen, glas, muur, dak en vloer isolatie. Een goede investering die zich makkelijk terugverdient. Voordat je begint moet er nog wel het e.e.a. gebeuren rondom huis. Wat dacht je van opruimen en ontspullen?!

Wat dacht je van opruimen?
Alles klakkeloos weggooien is geen optie, want een zolder of kamer staat vaak vol herinneringen.
Foto’s, kinderspullen, kleding en ook spullen die wél weg mogen. Misschien denk je wel: Hoe ga ik het nou goed aanpakken zodat ik voor eens en altijd goed opruim, zodat ik weet wat ik wil bewaren en wat weg kan, zodat ik niet meer met die ‘rommel’ blijf zitten. Of misschien heb je een familielid die hiermee geholpen moet worden en jou om hulp vraagt, maar door gebrek aan tijd en wellicht vaardigheden je hier ook niet aan toe komt. Het gevolg is dat het dan allemaal blijft liggen. Een ontevreden gevoel blijft sudderen, want opruimen geeft structuur, overzicht en ruimte in je woning en hoofd.


Rommel is soms een denigrerende omschrijving van andermans spullen, want meestal zijn het herinneringen van het leven waarvan men is ‘vergeten’ afscheid te nemen of gewoon weg heeft bewaard omdat het nog goed was. En voor je het weet spaar je heel wat op, daarom is het goed dat je jaarlijks eens kijkt naar je bezittingen je bewaard meer dan je nodig hebt.Positieve energie door opruimen
Opruimen zorgt voor nieuwe positieve energie en omdat je toch wil verduurzamen is het inhuren van een opruimcoach een perfecte aanvulling voor de voorbereiding. Een Opruimcoach helpt je met structuuraanbrengen in je dagelijkse leven. Ze maakt samen met jou een plan van aanpak en begeleid je tijdens het proces of dat nou een kast is of een hele ruimte. Jij houdt de regie.

Je krijgt overzicht, handvatten waardoor je de structuur zelf kan doorvoeren inde toekomst. Of je nou je zolder wil opruimen, je garagedeur niet mee dicht kan, je kledingkast altijd uitpuilt of je keuken kastjes volgepropt zijn. Een Opruimcoach kan voor grote en kleine projecten worden ingehuurd. Spullen die echt weg mogen, kan ze direct meenemen en afvoeren. Zo kom je niet in de verleiding om het terug te zetten.

Wist je dat een Opruimcoach ook heel handig is bij verhuizen van een grote naar een kleinere woning of zorg instelling.
Gérelle van DG vastgoedstyling is een gediplomeerde Opruimcoach. Ze werkt discreet, heeft ontzettend veel mensenkennis en ervaring vanuit de zorg.
Daarom is ze de aangewezen persoon om jou of dierbare te helpen bij dit proces.

Wil je meer weten of vrijblijvende info?
Bel dan met Gérelle Driessen: 06-37421936 of mail: info@dgvastgoedstyling.nl

bron foto: opslagman.nl AD, Schuttersstock