Wooninspiratie avond voor senioren en starters.

Van kleuradvies tot raamdecoratie en van garderobekast tot opruimen tijdens de drie inspiratieavonden voor de LivingInn bewoners. (bekijk het filmpje via de link in deze blog)

Voor een woning project in Nijmegen noord hebben wij een modelwoning in mogen richten voor 210 senioren appartementen in 2022. Daarnaast waren er ook 82 starterswoningen en zorgappartementen die door LivingInn gerealiseerd worden. Motto "samen voor elkaar". Een gezonde mix van diverse leeftijden die elkaar kunnen helpen en versterken. Een mooi maatschappelijk doel want we zijn allemaal druk met ons eigen leven. Vergeet niet dan je elkaar nodig hebt als het erop aan komt.

Alle partijen, en zeker de toekomstige bewoners waren razend enthousiast over de inrichting en uitstraling van het geheel. Daarom hebben wij samen met Carpetright Nijmegen, Budgethome store XXL Nijmegen en LivingInn een aantal inspiratie avonden georganiseerd waarbij de huurders gratis adviezen kregen over o.a. indeling, kleur-en materiaalgebruik.
In deze link een leuke compilatie van de stylingavonden.

Woon inspiratie en persoonlijk advies

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ze rondkijken en overal adviezen vragen.
Het was een gezellige drukte met wachttijden van soms 45min bij de tafels van DG vastgoedstyling. Wat kan er mee van de huidige inboedel en wat evt. vervangen kan worden zoals een eettafel. Of efficiënt omgaan met de ruimte d.m.v. roomdividers te creëren.De basis van elk appartement is natuurlijk de woonstoffering. De vloeren zijn bij deze woningen al meegeleverd ,maar de raamdecoratie en kleuren op de wanden maken de basis compleet. Carpetright had dan ook een ruime keuze in diverse gordijnen ,plissés en jaloezieën bij hun en genoeg adviseurs om iedereen van dienst te zijn.

Voor huurders met een huidige koopwoning was er vrijblijvend advies omtrent verkopen en de presentatie daarvan. Ook het opruimen met de Opruimcoach trok veel belangstelling. Want het lijkt makkelijker dan dat het is om een woning waar meer dan 30 jaar is geleefd te ontspullen, wat mag weg wat moet mee etc.


Of het gaat om een koop, huur of vakantie modelwoning allemaal geven ze een beter inzicht m.b.t. de mogelijkheden. Plus dat een ingerichte woning meer sfeer en beleving bied dan een casco ruimte. Ben je een projectontwikkelaar of makelaar die ook graag een modelwoning ingericht wil hebben, neem vrijblijvend contact op met Desiree of Gérelle